Assets Only heeft een academy opgezet voor AML en CDD. Binnen onze academy leiden we professionals op een diepgaande en praktijkgerichte manier op. Dit kan desgewenst volledig online.

Onze opleidingen zijn ontwikkeld door enthousiaste en gepassioneerde CDD-professionals. Naast de theorie leggen wij de focus op casuïstiek, waarbij real life scenario's en best practices de revue passeren. Bewezen operationele effectiviteit en een verrijking voor ambitieuze vakmensen. Na het succesvol afronden van het examen ontvang je een Assets Only accreditatie en certificaat.

Aan het hoofd van onze Academy staat Martin Levering. Martin is een zeer ervaren AML consultant en AML / KYC trainer. Hij werkte voor diverse internationale banken in directiefuncties en heeft diverse opleidingen ontwikkeld en gegeven van operationeel tot RvB niveau.

We bieden onder andere modules aan op:

  • Wwft Awareness
  • CDD Basisopleiding
  • CDD verdieping aan de hand van casussen
  • AML en transaction montioring
  • OSINT en screening

Daarnaast organiseren we diverse inspirerende masterclasses.

Meer informatie

Onze opleidingen staan uiteraard ook open voor externe professionals. Heb je interesse in een van onze opleidingen voor jezelf of voor een van je teamleden? Contact ons dan even via het contactformulier. Dan vertellen we je graag, vrijblijvend, meer over het curriculum, data en kosten.

Open inschrijving: Leergang Customer Due Diligence

Assets Only biedt de Leergang Customer Due Diligence (CDD) aan in samenwerking met Art of Banking: een toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van CDD, KYC en AML. Lees er hier meer over.

Assets Only staat voor waardevol talent

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies in wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Assets Only