Specialisten

Specialisten

Assets Only detacheert waardevolle professionals binnen Anti Money Laundering (AML), Customer Due Diligence (CDD) en Know Your Customer (KYC). Van young professionals tot experts.

Assets Only staat voor waardevol talent binnen het vakgebied van Anti Money Laundering. Wij werken uitsluitend met professionals die wat toevoegen. Iets extra’s komen brengen. Echte Assets. Dat zit in skills, attitude en persoonlijkheid. Wij zijn het eerste bureau dat zich exclusief heeft gespecialiseerd op de AML / CDD / KYC markt. Wij geloven in specialisatie, hebben oprechte interesse in het vakgebied en hechten belang aan ontwikkelingsmogelijkheden en carrièreperspectief.

Assets Only introduceerde het meester-gezel principe in de financiële sector. Medewerkers worden gekoppeld aan een aansprekend rolmodel die ze onder de vleugels neemt en helpt te groeien.

Van young professionals tot experts

We werken met vaste medewerkers en interimmers, van young professionals tot experts, maar altijd met mensen die bewust kiezen voor deze sector en zich willen blijven ontwikkelen. Wij bieden uitdagenden opdrachten, de beste opleidingen en masterclasses, betrokken begeleiding, heldere groeipaden en een frisse en enthousiaste cultuur.

Vacatures

Als je, net als wij, gelooft in specialisatie, oprechte interesse hebt in het vakgebied en belang hecht aan ontwikkeling en carrièreperspectief, kijk dan eens bij onze vacatures.